Dobro došli! 

¡Bienvenidos!

 

Welcome!

o namaPostojimo preko 20 godina.
Bavimo se stručnim prevođenjem svih vrsta tekstova i dokumenata sa engleskog i španskog jezika na srpski i obrnuto, lektorisanjem i korekturom tekstova, kao i pisanjem tekstova i sadržaja za web sajtove i online prodavnice.

Garantujemo diskreciju, poštovanje roka, tačnost i kvalitet prevedenog teksta. Korigovanje lošeg prevoda će za Vas biti dodatni trošak, a objavljivanje lošeg prevoda može naštetiti Vašem imidžu! Reference govore o našem prevodilačkom iskustvu. Oslonite se na nas!
Pored toga, pružamo pomoć i pravnim licima u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji, rezervaciji i online kupovini smeštaja i svih vrsta prevoza, održavanju internet sajtova, održavanju poslovnih stranica na društvenim mrežama, prevođenju potrebnih dokumenata, copywriting-u, lektorisanju...
Nudimo i stručnu pravnu pomoć pri izradi Ugovora o radu, Pravilnika o radu, Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta, kao i ostalih kompanijskih dokumenata.
Pružamo i usluge individualnih i grupnih časova španskog, engleskog i srpskog jezika. Naš učinak je merljiv popravljenim ocenama učenika i/ili konstantnim odličnim uspehom, odlično urađenim školskim kontrolnim zadacima, uspešno položenim ispitima itd.
Na pravom ste mestu!

Dobro došli! ¡Bienvenidos! Welcome!